KALLIS VÄNNER

Skanör Falsterbo Kallis Vänner är en grupp av badentusiaster som bildats för att ta tillvara medlemmarnas intresse för bastu och vinterbad.

Det är vi som är Kallis Vänner. Ni kan nå oss på vår mail, kallisvanner@kallbadet.com eller prata med oss när vi möts på Kallis. Vi vill fungera som en länk mellan oss medlemmar och ägarna av kallbadhuset. Syftet är att kontinuerligt kunna förbättra kallbadhuset och vidmakthålla den sköna avkoppling och trivsel som vi har på kallis i dag.

En härlig plats där alla är välkomna att njuta av såväl bastubad som vårt underbara vatten
”Efter 30 år på Näset och efter att ha varit en riktig badkruka så blev jag och min man ändå medlemmar på Kallbadhuset när det var nytt och vi just hade flyttat från Höllviken till Skanör. Min man var en inbiten badare och jag blev frälst ganska direkt, även om jag inte hade trott det. Nu badar jag minst ett par gånger i veckan. Med den miljön vi har på och runt Kallbadhuset så blir det en njutning att sitta i bastun och att ta ett dopp. När man åker hem igen är man tillfreds i både kropp och själ.”
Anna Viklund

 

”Jag kallas Wivi och bor i Skanör på Hagaområdet ett stenkast från naturreservatet. Jag ÄLSKAR att basta och gå ut och ta ett saltdränkt dopp i havet. Kalla vinterdagar som varma sommarkvällar, det är alltid magiskt!” 
Wiveca Thornberg

”Jag heter Lasse och är en av sex personer i Kallis Vänner. Badning och bastu har varit något som jag för länge sedan upptäckte tjusningen av. Att basta och bada, med känslan av avkoppling och lugn, är en del i ett välmående som jag önskar alla att kunna uppleva.

Med generösa öppettider på Kallbadet i Skanör Falsterbo från 06.00-22.00 finns där alltid tid och plats för detta välmående. Varmt välkomna i gemenskapen!” 
Lars Svensson
”Mitt  dagliga kall- och bastubad är den bästa vana jag skaffat mig. Förutom alla positiva fysiska effekter och njutningen som badandet ger, så spelar Kallbadhuset en jättestor roll som social mötesplats. Jag har fått en massa nya kontakter och härliga vänner!”
Cecilia Wigerstad
”Jag har ingen lång historia med kall- och bastubad. Förutom väldigt sporadiska besök på Ribersborgs kallbadhus tog min kallbadskarriär fart först vid öppnandet av Skanör Falsterbo Kallbadhus. Numera blir det nog besök på Kallbadhuset 5-6 dagar/vecka. De väl tilltagna öppettiderna gör att jag nästan alltid kan passa in ett kallbad med till hörande bastubad.Tveka inte att ta kontakt med mig, antingen när du ser mig på kallbadhuset eller på kallisvanner@kallbadet.com, om det är något du funderar på angående Kallbadhuset.”
Johan Ohlsson
”Bastubad och dopp i havet, höst, vinter och vår på Sibbarps och Ribersborgs kallbadhus var en del av min uppväxt. Jag är så tacksam att drömmen om ett kallbadhus i Skanör Falsterbo äntligen blev verklighet. Att börja dagen med bastubad och efterföljande dopp är en riktigt bra start för mig.”
Tord Hillstedt
Cecilia Wigerstad, Tord Hillstedt, Wiveca Thornberg, Lars Svensson, Anna Viklund och Johan Ohlsson

KONTAKT

Vill du ha kontakt med oss i Kallis Vänner så skicka ett mail till kallisvanner@kallbadet.com.
Vi svarar oftast under dagen, eller så snart vi kan.

OBS!

Kallis Vänner är medlemmar och stamgäster på Skanör Falsterbo Kallbadhus, men har inget ansvar för driften av Kallbadhuset.

Har ni frågor, förslag eller önskemål lägger ni ett mail till kallisvanner@kallbadet.com

Angående medlemskap i Kallbadhuset och/eller fastighetsrelaterade frågor, kontakta i första hand Daniel Krook eller Nicholas Hörlin

 

Daniel Krook               daniel@kallbadet.com

Nicholas Hörlin           nicholas@kallbadet.com