GUIDE TILL MITT KONTO

SKANÖR FALSTERBO KALLBADHUS

VAR HITTAR JAG MITT KONTO?

Du hittar MITT KONTO i topmenyn på siten.

 

HUR LOGGAR JAG IN PÅ MITT KONTO?

Ange den e-mailadress du använde vid din beställning. Samt det lösenord du fick samtidigt. Om du inte har kvar mailet med lösenord välj GLÖMT LÖSENORD. För mer information se nästa punkt.

Skanör Falsterbo Kallbadhus

JAG HAR INGET LÖSENORD

Fyll i din e-postadress
Klicka på ÅTERSTÄLL LÖSENORD
glömt lösenord Kallbadhuset

E-MAIL FÖR ATT ÅTERSTÄLLA LÖSENORD

Du ska nu ha fått ett e-mail med en länk för att återställa ditt lösenord.

Glömt lösenord Skanör Falsterbo Kallbadhus

ÅTERSTÄLL DITT LÖSENORD

Fyll i ditt nya lösenord enligt bilden nedan (formulärsfältet Nytt lösenord*)
Tänk på att använda så starkt lösenord som möjligt. Vårt system godkänner inte för svaga lösenord av säkerhetsskäl. Markeringen under formulärsfältet grönmarkeras när du fyllt i ett godkänt lösenord och knappen SPARA framträder.

SPARA och du kan nu logga in med ditt nya lösenord. Du får även en bekräftelse på att ditt lösenord är ändrat om det skulle vara så att det inte är du som begärt nytt lösenord. Kontakta då admin@kallbadet.com
Mitt konto Kallbadhuset

MITT KONTO

Nu har du loggat in på ditt konto och kan ta del av dina koder (MINA KODER), fakturor, användaruppgifter och mycket annat.

JAG FÅR INGET SMS MED KOD

Det kan bero på att du fyllt ett felaktigt telefonnummer. Du har angett för många siffror, inte angivit ett mobilnummer eller skrivit in ett nummer som redan är aktivt på en familjemedlem. Vi rensar upp bland oönskade tecken men försök ange ditt nummer utan – och är det ett utländskt nummer använd 00 och inte +. 

KODER – MITT KONTO

FAMILJEMEDLEMSKAP

SNABBGUIDE

I menyn till ditt konto finner du dina passerkoder till Kallbadhuset. Du ser vilket mobiltelefonnummer som är kopplat till ditt konto . Är det ett felaktigt telefonnummer som inte kan ta emot SMS har du möjlighet att ändra det under Adresser. Välj Redigera under dina adressuppgifter, där hittar du ditt telefonnummer.

FAMILJEMEDLEMSKAP

Du som tecknat Familjemedlemskap äger kontot. Du har möjlighet att lägga till familjemedlemmar. Dessa medlemmar får en kod genererad men inte egna konton. Således ingen e-post bekräftelse. Vill man ha ett eget konto får man teckna Individuellt Medlemskap.

UNIKA TELEFONNUMMER

Koden som skapas till familjemedlemmen är kopplad till det telefonnummer du anger. Du kan inte skapa flera familjemedlemmar med samma telefonnummer då de måste förbli unika av säkerhetssjäl. Det samma gäller e-postadresserna som du anger till familjemedlemmarna.

SPARA & REDIGERA

När du skapat en familjemedlem klickar du SPARA och ett kort genereras under formuläret. Du kan även välja att Redigera eller Radera dina Familjemedlemmars uppgifter. Det görs då i formuläret ovan det sparade kortet.

Mitt konto Kallbadhuset