TILLBYGGNAD

UTVECKLING KALLBADHUSET

Följ projektet tillbyggnad av Kallbadhuset

TIDPLAN

Fler och fler har upptäckt de positiva effekterna av att kallbada och vi vill tacka alla glada badare som besöker oss dagligen. Ni gör kallis till en fantastisk plats!

Nu tar vi nästa steg och utvecklar kallbadhuset med en andra våning. Vilket ger ökat värde för alla medlemmar och besökare. På andra våningen finns möjligheter till avkoppling och aktiviteter samt att vi skapar mer utrymme till restaurang Bryggan som stärker sitt erbjudande.

Kallbadhuset har öppet som vanligt under byggtiden, men man går in via havssidan till respektive avdelning.

FRÅN IDÉ

TILL KALLBADHUS

Följ projektet ett Kallbadhus blir till

Här kommer vi löpande uppdatera med information kring projektet och det går även bra att följa oss via social medier för att få mer information om hur det går med bygget.

FÖRSTA SPADTAGET!

Tack alla som kom, värmde sig med en kopp och
tog det första spadtaget med oss.

FÖLJ PROJEKTET

Från projektering, markarbete, bärlager till färdigt Kallbadhus sommaren 2020.

FRÅGOR & SVAR

Hjälpguide till ditt konto, hur du använder din kod och annat. Vanligaste frågorna vi får in från kallbadare.

Kort historik kring projektet 

Som kurort och semesterparadis har alltid badandet haft en central roll på näset.
 Självklart skall Skanör och Falsterbo ha ett kallbadhus tänkte vi.

 

Kallbadhus i Skanörs hamn

I augusti 2013 tog kommunstyrelsen beslutet att Skanörs hamn äntligen får ett Kallbadhus.
 En fantastisk möjlighet och det har tagit lite tid, men nu äntligen förverkligas idén om ett kallbadhus. Vår plan är att Kallbadhuset skall stå klart till Sommaren 2020.

Vi har ett brett stöd för ett Kallbadhus och många med oss vill se en positiv och hållbar utveckling av vår fantastiska ort. Vi behöver en levande plats som är attraktiv året runt och därför är det så glädjande att se alla initiativ i hamnen de senaste åren. Vi är aktiva lokalt och verkar med stort engagemang för ett levande och blomstrande Skanör och Falsterbo.

För oss är det viktigt att skapa arkitektur och ett koncept för kallbadhuset som liksom vår byggnad Badhytten harmoniserar väl med sin omgivning och kan erbjuda besökaren en unik upplevelse. I projektet Kallbadhuset samarbetar vi med New Line Arkitekter och inredningsbyrån Rumrum.