TIDSBOKNING

KALLBADHUSET

VIKTIG INFORMATION INFÖR BOKNINGEN

Endast medlemmar har möjlighet att boka tider med max 8 personer/avdelning samtidigt. Det finns bokning för dam- resp herravdelningen samt en för “Kontrollanter”.

Hur fungerar bokningarna?

Du kan ha 3 aktiva bokningar och varje bokat tillfälle startar hel timme och gäller för 45 minuters bad15 minuters marginal  behövs innan nästa grupp kommer för att säkerställa att det inte blir en krock med trängsel som följd.

Den personliga koden är aktiv ett par minuter innan passet startar.

OBS! Alla måste vid varje bokning godkänna villkoret om ett gemensamt ansvar för att det endast är 8 personer/avdelning och att alla lämnar 15 min innan nästa grupp anländer. Dubbelbokning av tider är inte tillåtet med hänsyn till att fler ska ges möjlighet att boka tider.

Sammanfattning:

  • Boka aktuella och disponibla tider i tidsbokningen
  • Max total tid är 45 minuter 
  • Dubbelbokningar ej tillåtet

Vad innebär Kontrollant?

För att säkerställa att reglerna för pandemilagen följs så är målet att ha närvaro av en Kontrollant i loungen under öppettiderna Vi hoppas att många medlemmar frivilligt vill bidra för att vi ska kunna hålla öppet. Unna dig en avkopplande stund i soffan med havsutsikt där man kan läsa en bok, se på film eller om man vill jobba så finns Wifi på plats.

Uppdraget är att:

– det endast vistas 8 personer på respektive avdelning samtidigt.
– alla lämnar 15 min innan nästa grupp anländer.

HJÄLPGUIDE

1. Ange mobilnummer (kopplat till ditt medlemskap)
2. Pinkod skickas per SMS du använder för att komma in i bokning
3. Välj datum samt tid. Varje tid har 8 slots per avdelning, är tiden gulmarkerad när du väljer Alla Resurser är några av tiderna bokade.

Bokningar & Avbokningar

När du loggat in aktuella bokningar när du klickar på Mina Bokningar (se bild nedan). Här gör du även dina avbokningar  om tiden inte skulle passa dig eller om du gjort en felaktig bokning. 

Häng med oss och ta del av resan från ritning till färdigt Kallbadhus här på siten eller i sociala medier.